Кастингът за депутати в ГЕРБ започва. Номинациите за кандидати за

Кастингът за депутати в ГЕРБ започва. Номинациите за кандидати за ...

Кастинг за депутати в ГЕРБ.Борисов драска последен


Кастингът за депутати в ГЕРБ започва. Номинациите за кандидати за народни представители във всички общински структури на управляващата партия ще се проведат от 26 януари до 8 февруари. Номинациите ще се правят лично в офис на ГЕРБ или на официалната електронна поща на всяка една структура, съобщи във фейсбук шефката на ПГ на ГЕРБ Даниела Дариткова.

Кандидати за народни представители, които са членове на ГЕРБ в съответната общинска или районна структура, могат да бъдат номинирани във всяка една от другите структури в страната.

В листата на ГЕРБ по традиция ще могат да бъдат номинирани и кандидати от гражданската квота.

След приключването на процеса по номинациите Изпълнителната комисия на партията ще направи детайлен преглед на всички предложения и ще утвърди кандидатските листи за народни представители на партията.

От ГЕРБ припомнят, че последната дума е на лидера Бойко Борисов, който последен ще драска имена от листите и ще одобрява списъците. Рулетката за вота в ГЕРБ вече се завъртя. Преди ден излезе информация, че финансовият министър Крил Ананиев ще е водач на листата на управляващите в Перник.

Източник: standartnews.com