Късно снощи Пловдивски крималисти откриха мъртвото тялото на 24-годишният Димитър

...
Късно снощи Пловдивски крималисти откриха мъртвото тялото на 24-годишният Димитър
Коментари Харесай

Фатална край! Намериха изчезналия Димитър от Стамболийски

Късно нощес Пловдивски крималисти откриха мъртвото тялото на 24-годишният Димитър Малинов, който беше търсен близо седмица. Мъжът е бил грубо пребит, след което заровен близо до мястото, където младият мъж е забелязан за последно, заяви Нова телевизия.

Димитър изчезна безследно на 20 юли в пловдивското село Цалапица, където гостувал на майка си Атанаска. По думите й, към 23 часа младият мъж излязъл, като й споделил, че по-късно се връща. Той минал по глуха улица и по този начин и не се появил повече. Камерите в селото уловили момента, в който Димитър се качва в черна кола, чиято регистрация не се вижда. " Разбрах в събота, че някакво момче го търсело да го бие ", показа преди дни майката. Впоследствие се оказало, че въпросният юноша в понеделник е отпътувал за Германия.
-->
В продължение на дни десетки доброволци, жандармерия и полиция обходили канали и селскостопански пътища в региона на Цалапица. Вчера инструкции по следствието били дадени и от прокурор от Окръжната прокуратура в Пловдив.

До момента от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи и от Окръжната прокуратура в Пловдив няма публикувана публична информация.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР