Късно е, колеги, за китка. Това каза лидерът на БСП

...
Късно е, колеги, за китка. Това каза лидерът на БСП
Коментари Харесай

Партии на протестите? Има нова подмяна на истината

Късно е, сътрудници, за китка. Това сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова към сътрудниците си от " ИТН ", " Демократична България " и " Изправи се! Мутри вън! " по време на брифинг в централата на партията.

" Пет пъти предупредихме, че моделът Борисов сега се окопава, пет пъти подадохме ръка на новите политически субекти в Народното събрание: " ИТН ", " Изправи се! Мутри вън " и " Демократична България " и те пет пъти я отхвърлиха. Точно с едно деяние бетонираха Борисов в един бранш - енергетиката ", сподели Нинова.

" След като схванаха гафа си, започнаха да се оправдават с процедурни хватки. Сега желаят да го внасят. Късно е, сътрудници, за китка, тъй като ето какво се случи за един ден. Спешно на изключителни съвещания се излъчиха новите бордове на енергийните сдружения ", сподели още Нинова. Тя изброи БЕХ, АЕЦ " Козлодуй ", " МИНПРОЕКТ " и други.

" Тече нова замяна на истината. Все повече се шири лъжата, че трите нови партии са партии на митингите, а Българска социалистическа партия - на статуквото ", написа водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

" Някой виждал ли е Слави Трифонов и сценаристите му на митингите? Не. Защо тогава ги наричате партия на митинга? ", пита Нинова.

В поста си тя показва още, че цялата парламентарна група на Българска социалистическа партия е излязла пред президентството още първия ден на митинга. Многократно отправихме апел към нашите структури да се включат и го направихме - депутати, общински съветници,членове и симпатизанти бяха всеки ден по площадите в страната, написа Нинова.

" Нашата телевизия от ден първи отразяваше събитията, онлайн лъчение, постоянно до среднощ и сътрудничеше с Ройтерс по тяхно искане, с цел да види целият свят какво се случва в България.

Направихме личен митинг с хиляди наши членове и симпатизанти като преместихме събора от Бузлуджа на жълтите павета.

Единствено Българска социалистическа партия внесе вътре в Народното събрание настояванията на митинга като законни и до дъно се бори за тях ", изброява водачът на Българска социалистическа партия и показва, че това са необоримите обстоятелства.

" Част от остарелия модел на ръководство е операцията. Част от смяната е да се почита истината. Ние сме за смяната. Последователни и кардинални, както сме били до момента ", написа още Корнелия Нинова.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР