Късметът е капризен и често пъти ни се изплъзва, но

...
Късметът е капризен и често пъти ни се изплъзва, но
Коментари Харесай

6 мощни и ефективни ритуала за привличане на късмет

Късметът е придирчив и неведнъж ни се изплъзва, само че има способи той да бъде притеглен на наша страна. Представяме ви няколко метода, които ще оказват помощ това да се случи.

За начало дано определим в коя област желаеме да хванем шанса: пари, обич, популярност? За всяка сфера от живота има разнообразни заклинания, от които можем да изберем най-ефективното.

Домашно приготвени талисмани за шанс

Всички тези заклинания се вършат вкъщи без присъединяване на експерти. Те не изискват специфични вълшебен качества, само че би трябвало да вярвате в тях, тъй като качеството на вашите мисли и сила въздействат върху силата на ритуалите.

Имайте поради, че е най-добре да четете заклинанията по време на новолуние или пълнолуние: точно в тези дни те работят най-ефективно.

 шанс



Общо проклинание за шанс във всички каузи

Вземете своя отпечатана фотография, за предпочитане тази, на която се харесвате. На противоположната страна напишете цялостното си име, датата на раждане и актуалното си местопребиваване. Вземете свещ с етерично масло от портокал и поръсете с натрошен изсъхнал жълт кантарион (можете да го купите или да го смелите сами). Когато свещта изсъхне, поставете я върху фотографията и произнесете текста на заклинанието:

" Всяка заран слънцето изгрява и ми носи шанс. Висшите сили са благосклонни към мен и ми носят шанс. Каквото кажа, това ще бъде “.

Вечерта би трябвало да усещате топлината и светлината на свещта. В този случай би трябвало да имате на разположение дребна торбичка, която ще държите на насаме място, надалеч от непознати погледи.

 шанс

За шанс в парите, бизнеса и кариерата

Прави се в среднощ на новолуние. Вземете няколко остарели банкноти и значка със златен цвят. Прободете с топлийка толкоз банкноти, колкото можете и кажете:

" Ако искаш да имаш вечеря, би трябвало да се забавляваш добре “.

Захванете щифта и поставете талисмана на мястото, където държите същински пари: ще се реализира продан на сила и скоро ще видите първите резултати.

 шанс

За шанс в любовта

Вечерта излезте на улицата и погледнете деликатно под краката си: потърсете малко камъче, което ще притегли вниманието ви. Не избирайте с мозъка си, просто би трябвало да ви хрумне, че тъкмо този камък е " вашият ".

Занесете го у дома, започнете да го изплаквате под бликам вода, до момента в който произнасяте думите (на глас 7 пъти):

" Камъкът край пътя е утъпкан от разнообразни крайници. Ако не съм видял камъка, ще чуя глас. Измивам камъка, дано ми помогне! ".

След това го подсушете и затоплете и още веднъж излезте на открито. Обиколете къщата 9 пъти, по-късно се придвижете на изток, до момента в който не видите огромно крепко дърво с доста клони. Поставете камъка в подножието му и произнесете заклинанието:

" Ще отида, Господи, на изток, няма да се спра, в случай че срещна поток. Планините, моретата няма да спрат. Под нозете ми тече свещената земя. Ще застана до огромното дърво, което служи за надеждно леговище на пасажера. Ще слага камък до него, ще извърша добре дълга си. Докато си почива под дървото, на душата ми ще се открие любовта - не любовта на посетители, а любовта, изпратена от Божията берекет, дадена за живот, същинска, добра. Тя ще се сбъдне. Който счупи камъка, ще върне думата в устата ми. Амин. "

Седнете под дървото, докоснете с една ръка камъка, а другата ръка поставете на ствола на дървото. Помислете за човек, който желаете да видите в живота си и почувствайте по какъв начин заклинанието стартира да работи. 

 шанс

Късмет преди изпит

Ако не можете да запомняте добре, до момента в който се приготвяте за изпит или просто не можете да се справите с паниката преди идната сесия, съществува един елементарен обред, който притегля шанс, оказва помощ ви да изтеглите лесна тематика и смекчава отношението на строгия учител.

Вземете облеклата, с които ще се явите на изпита, потупайте всеки тегел и рецитирайте:

" Тъй като последвам Господ, където и да отида, каквото и да желая, дано Той ми изпрати шанс в знанието и ще отговоря на всеки заложен въпрос. Амин! ".

 шанс

За шанс в лотарията (голяма печалба)

Ако желаете да спечелите от
лотарията или огромна сума пари, би трябвало да научите този текст наизуст. Когато желаете да купите лотариен билет, вървете, без да докосвате никакви порти и пристъпете през прага, като въображаемо повтаряте:

" Заобикалям трудности и прескачам всевъзможни прагове. Така да бъде! Амин. Амин. Амин! ".

Втори стадий: След като сте си купили билета, върнете се у дома, сложете върху него банкнота с максимален номинал и кажете три пъти:
" Нека билетът ми донесе шанс, дано билетът ми ме направи по-богат! Нека бъде по този начин, както споделям! "

 шанс

Най-добри пожелания и шанс в бъдеще

Правете това проклинание един път годишно на рождения си ден. Ако имате три или повече свещи, прочетете 12 пъти поред:

" Господи, Боже мой, благослови ме и се смили над мен. Донеси ми позлатен прахуляк, смачкана заешка джука и три юлски кости. Ако имаш злокобна мощ и не ти стигат парите, тогава би трябвало да ми дадеш кравешко ухо и зъб. Пясък в морето, дума, дело - на брава. Ключ, брава, език. Амин. Амин. Амин. "
Уверете се, че всички свещи са изгорели до дъно.

Това е всичко. Всички заклинания за шанс са елементарни, пробвайте ги, оставете настрани скептицизма и просто наблюдавайте по какъв начин ще се развият по-нататъшните събития!

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР