Кървав екшън се е разиграл в Лом вчера, съобщава BulNews.

...
Кървав екшън се е разиграл в Лом вчера, съобщава BulNews.
Коментари Харесай

Брутален опит за убийство на 27-г. жена в Лом. Открита е в локва кръв, а извършителят се оказа…

Кървав екшън се е разиграл в Лом през вчерашния ден, оповестява BulNews. Жена е била наръгана с нож пред магазин Т-маркет в многолюден час, а причинителят избягал и се опитал да се укрие. Малко след 18.30 часа на телефон 112 бил получен сигнал от жители, които разкрили дамата в безпомощно положение, измежду локва кръв.
Към мястото неотложно е изпратен екип на полицията и кола за спешна помощ. Установено е, че потърпевшата жена е на 27 години от село Сталийска махала. Тя била с прободна рана в региона на гърдите.
При опит за бягство е хванат и причинителят на закононарушението – 51-годишен ломчанин. Той се опитвал да се скрие на ул. „ Цар Симеон “, само че бил хванат и спретнат в ареста.
От извършените разпити станало ясно, че по-рано същия ден, към 14 часа, се срещнал с младата жена и двамата използвали огромно количество алкохол. Към 18 часа обаче, под въздействието на питиетата, те се скарали грубо. Мъжът носел в себе си кухненски нож, извадил го и го забил в гърдите на дамата.
Тя е откарана по неотложност в МБАЛ „ Д-р Стамен Илиев “ в Монтана, където е настанена в интензивното поделение, с заплаха за живота. Оказва се, че двамата имали комплицирани връзки. Само два дни по-рано, на 16 януари, съдът в Лом издал ограничаваща заповед против мъжа и той нямал право да приближава дамата.
По случая са извършени голям брой процесуално-следствени дейности, открити са и са конфискувани материални доказателства. В хода на следствието, наоколо до местопроизшествието, е открит ножът, с който е осъществено действието. Той е бил забит в земята, в тревиста околност.
По случая е формирано досъдебно произвеждане за опит за ликвидиране, както и кореспонденция за нарушение на ограничаваща заповед. Работата по случая и документирането на закононарушението продължава в районното ръководство на Лом.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР