Картите таро ни подготвят изненади през периода 12-18 юли. Някои

...
Картите таро ни подготвят изненади през периода 12-18 юли. Някои
Коментари Харесай

Карта таро за седмицата, 12-18 юли

Картите таро ни приготвят изненади през интервала 12-18 юли. Някои от нас ще могат да завършат с триумф започнатото, до момента в който други ще би трябвало да се пазят от интриги.

Понеделник - Петица жезли

На този ден някои хора ще научат скъп урок, който ще им помогне да се оправят със започнатото.

Не забравяйте, че в този момент би трябвало единствено да продължите напред и да не поглеждате обратно към предишното, в противоположен случай можете да сгрешите.

Вторник - Магьосник

Денят ще бъде изпълнен с паники.

Но в случай че планирате всичко деликатно и не се фокусирате върху дребни трудности, ще можете да стигнете до финала като победител.

Сряда - Тройка чаши

Не е изключено на този ден някои да се сблъскат с леки здравословни проблеми, а други с интриги.

Възможно е ненадейно да почувствате отмалялост, само че не бързайте да се отчайвате. Направете нужното и напъните ви ще бъдат възнаградени.
 Карта таро за седмицата 28 юни - 4 юли Карта таро за седмицата 28 юни - 4 юли
Картите таро предсказват сложна седмица ( 28 юни - 4 юли), както във физически, по този начин и в нравствен аспект.  Понеделник - Петица жез...

Четвъртък - Върховната жрица

Време е да измененията радикално даден аспект от живота си. Това може да бъде нещо във външния ви тип, работата или даже мястото на престояване. Не забравяйте, че даже най-плахите стъпки могат да осъществен фантазията ви.

Петък - Деветка пентакли

Пазете се от спорове. Можете несъзнателно да обидите човек, който не ви е предизвикал нищо неприятно. Единствено с такт и внимание ще съумеете да изградите солидна верига за връзка с потребни хора.

Събота - Три пръчки
 Карта таро за 12 юни за всички зодии Карта таро за 12 юни за всички зодии
За деня на 12 юни картите таро са подготвили изненади за множеството знаци, само че най-много за Близнаците и Девата. Овен - Кула Съсредоточет...

Време е да спрете и да поемете глътка въздух - не се фокусирайте само в гонене на задачите си. Това може да ви коства доста сила, както и да пропуснете нещо по-важно. Опитайте се да не губите зоркост, само че също по този начин и да си починете добре.

Неделя - Двойка мечове

Денят ще бъде същинска прочувствена стихия, която ще ви изхвърли от коловоза, само че в това време ще ви помогне да се развеселите.

Тези, които в последно време са се чувствали унищожени, е добре да знаят, че неприятният интервал остава зад тила им.

Самотните е допустимо да срещнат човек, който ще преобърне целия им живот и ще запълни празнина в душата им. Остава единствено да си отговорят на въпроса дали са подготвени за това.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР