Каролайн Мис работи като интуитивен диагностик: вижда болестта в тялото

...
Каролайн Мис работи като интуитивен диагностик: вижда болестта в тялото
Коментари Харесай

Погледнете не към учителя, а към урока - II

Каролайн Мис работи като подсъзнателен диагностик: „ вижда " заболяването в тялото на пациента благодарение на интуицията си. Тя оказва помощ на хората да схванат прочувствените, психическите и физическите аргументи, заради които телата им развиват болест. Нейната покоряваща концепция е, че всеки от нас има своя вродена духовна задача, заветен контракт, който ни задължава да се учим да използваме силата, която ни дава власт, отговорно, умно и с обич. Нека си напомним някои от нейните препоръки за това по какъв начин да поддържаме салдото сред духа, мозъка и тялото си. 
Правете всичко належащо, с цел да поддържате своето физическо тяло, да вземем за пример: вземайте уместно лекарство, ежедневно правете извършения, хранете се вярно. Едновременно с това, правете всичко належащо, с цел да поддържате енергийното си тяло, да вземем за пример: довършете започнатата работа, простете обидите от предишното. Не се опасявайте от внезапни промени, с цел да се излекувате - напуснете работата си или се разведете, в случай че това са аргументите за вашия стрес; научете се да медитирате или да карате ски. Не става въпрос за промени непременно, а за промени, които лекуването изисква.
Говоренето не лекува, лекува действието. Необходимо е да се работи за поддържане на положителна настройка, каквато и да е заболяването, само че лекуването изисква старание и неизменност...Лечението на тялото или на житейските компликации - или развиването на символното зрение - изискват всекидневна процедура и внимание. Лечението на заболяването може да ви отнеме цялото време, макар че бихте могли да опростите ограниченията, нужни за осъществяването на задачата.
Ако употребявате комбиниране от разнообразни лечебни способи, разнообразни лекари, курс с витамини или билколечение и нямате триумф в лекуването, може би в действителност блокирате своето лично изцеление. Може би вероятността да оздравеете ви плаши повече, в сравнение с съзнавате. Може би не сте в положение да се освободите от нещо в предишното, или вашето излекуване би трансформирало равновесието на силите сред вас и различен човек. Помислете за това, тъй като очевидно някои заболявания са доста по-сериозни от други, а неналичието на резултат от лекуването не постоянно е сигнал, че блокирате своя лековит развой. Но в случай че 10 разнообразни лечения и терапевти не са задоволителни, с цел да внесат в някаква степен усъвършенстване в живота ви, тогава би трябвало да помислите за умишлено или неумишлено вмешателство...
Опростете схващанията си за духовността. Всички мои земни проучвания за небесния свят са ме довели до извода, че той е царство, което може да бъде разбрано. Ето за какво, персоналната теология не трябва да бъде усложнявана. Стремете се да вярвате единствено в това, което небето е определило като значително.
Всички условия могат да се трансформират в един момент и всяка болест е лечима. Божеството не е лимитирано от човешките показа за време и пространство или от земните грижи. Бъдете поредни. Всеки живот минава през разнообразни степени на сложни промени, както и на покой. Научете се да вървите в крайник с смяната, вместо да се пробвате да спрете нейния ход.
Никога не чакайте различен човек да ви направи щастливи -щастието е вътрешна, персонална настройка и отговорност.
Животът по своята същина е учебно заведение. Всяка преживелица, предизвикателство или връзка съдържат някакво обръщение, почтено да бъде научено или преподадено на другите.
 Позитивната сила работи по-ефективно от отрицателната във всички обстановки. 
Живейте в сегашното и прощавайте на другите.
По всяка възможност сме създали живота си по-сложен, в сравнение с би трябвало да бъде. Постигането на здраве, благополучие и енергиен баланс се свежда до решението да се съсредоточим повече върху позитивното, в сравнение с върху отрицателното, и да живеем по метод, духовно съчетаем с истината. Само тези две отговорности са задоволителни да разрешат на силата, която се съдържа в нашата Божествена биологична система, да въздейства позитивно на наличието и посоката на живота ни.
Всички ние сме длъжни да научим едни и същи истини и да позволим на нашето Божество да работи в нас и посредством нас; това е елементарна задача, въпреки и нелека. Обстоятелствата и хората в нашия живот са разнообразни, само че провокациите, които те ни сервират не се разграничават, също както въздействието, което тези провокации оказват върху нашето тяло и дух. Колкото по-добре научим тази истина, толкоз по-бързо ще развием символното зрение - способността да виждаме оттатък илюзиите на материалния свят и да разпознаваме урока, който ни се предлага от житейските провокации.
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР