Карина Караньотова посрещна Коледа угрижена и в минорно настроение. Новинарката

...
Карина Караньотова посрещна Коледа угрижена и в минорно настроение. Новинарката
Коментари Харесай

Карина Караньотова изловена в изневяра - slava.bg


Карина Караньотова посрещна Коледа угрижена и в минорно въодушевление. Новинарката изневерила на мъжа си Васил, който обаче разкрил прегрешението и наскърбен напуснал фамилния дом месец преди празниците. За драмата рапортува пред „ Уикенд” непосредствен другар на ВИП фамилията. 32-годишната дъщеря на Ивайло Караньотов от брака му с актрисата Юлияна била хваната в крачка още през октомври.

Малко откакто научил грозната истина, рогоносецът Васил си събрал багажа и зарязал репортерката на Българска национална телевизия, с която са родители на 4-годишния Иво. Тъжната вест се отразила изключително тежко на таткото на неверницата – предприемачът Ивайло. Бившият спринтьор и брачна половинка на Аня Пенчева се слави като човек със солидни морални устои и измяната на дъщеря му напряко го потресло.

Стожерът на семейството Караньотови самичък настоял грозната драма да се пази в строга загадка, тъй като никак не му нравела концепцията креватните провинения на Карина да станат публично притежание. Въпреки това мълвата плъзнала и техен непосредствен бе заставен да признае за издънката пред кореспондент на „ Уикенд”.

„ Не е ясно къде живее Васко, приказва се, че краткотрайно отседнал при другар. Той в действителност се срина, откакто излови обичаната си да върти обич с сътрудник от Българска национална телевизия - някакъв засукан оператор, почитател на рисковите спортове”, изясни източника.

43-годишният Васил Петров е известно име в тв гилдията. Столичанинът е продуцент на свободна процедура и е фамозен като основател на кулинарните излъчвания „ Бон Апети” и „ Щипка сол”. Двамата с Карина са дружно от 2010-а година и от този момент възнамерявали да стават родители. Процесът по продължение на рода обаче им лишил петилетка, защото Васил и тв репортерката се снабдиха с дребния Иво през април 2015-а. Преди щастливото събитие Карина си призна в изявление, че от дребна е палава. „ Искам бебето да е момче, тъй като като си спомня тийнейджърските си години и каква съм била сред 15 и 20 - беше ужасно!

Толкова кахъри съм създавала на родителите си, тормозили са се за мен... Интересуваха ме единствено излизания, заведения и гаджета. Само гледах по какъв начин да не се прибера и да остана до по-късно на открито. Като по-малки с приятелки лъжехме, че тя ще спи в нас, а аз, че ще остана в тях, бягахме и изобщо не се прибирахме. А София не е огромна, татко ми доста хора го познават и му снасяха кой какво прави”, не скри красивата кореспондентка на държавната телевизия.

Залитанията й по гаджета обаче очевидно не са отшумели, откакто сякаш щастливата й връзка с тв продуцента е пред финален провал поради кръшкането със своя сътрудник от Българска национална телевизия, разяснява близкият другар на семейството Караньотови.

Normal 0 21 false false false BG X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name: " Table Normal " ; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent: " " ; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:8.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:107%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family: " Calibri ",sans-serif; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-fareast-language:EN-US;}
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР