Карим Бензема отново беше главно действащо лице за . Той

...
Карим Бензема отново беше главно действащо лице за . Той
Коментари Харесай

Бензема донесе успех на Реал в Барселона

Карим Бензема още веднъж беше основно настоящо лице за. Той вкара два късни гола за триумфа на Белия балет с 3:1 във визитата на Еспаньол в Барселона. Така Кралския клуб записа трета победа в три кръга и продължва да е водач в класирането. Освен това и трите триумфа бяха във визити – сходно нещо се случва за първи път в Ла Лига.

Двубоят стартира по съвършен метод за Реал Мадрид. В 12-ата минута Орелиен Чуамени изведе  Винисиус Жуниор самичък против Бенжамен Лекомт, а бразилецът решително го преодоля за 0:1. Гостите имха още няколко благоприятни условия да вкарат гол, само че вместо това получиха подобен. В 43-та минута Хоселу стреля, Куртоа избави, само че Хоселу вкара добавката за 1:1.

През второто полувреме Лакомб и Куртоа избавиха по два точни удара. А в края пристигнаха минути на Бензема. В 88-ата той засече центриране на Родриго и направи 1:2. В добавеното време Лакомб беше изпъден за нарушаване против Себайос. Бензема извърши свободния удар и не остави късмет на застаналия на голлинията Кабрера.. Французинът има и 222 гола в Ла Лига. Той е седми във безконечната класация на шампионата на Испания.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР