Кърджали. И тази година кърджалийските социалисти се включиха активно в

...
Кърджали. И тази година кърджалийските социалисти се включиха активно в
Коментари Харесай

Социалисти дариха козунаци и хранителни продукти на деца, пенсионери и бедни хора в храмовете в Кърджали в рамките на кампанията „Солидарен Великден“

Кърджали. И тази година кърджалийските социалисти се включиха интензивно в Националната акция „ Солидарен Великден “ по самодейност на ръководителя на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. Това оповестиха от пресцентъра на партията .

По време на годишната акция „ Солидарен Великден “ социалистите в цялата страна поставят грижи към хората в неравностойно и обществено нежелано състояние, с цел да имат и те заслужен празник.

Представители на Младежкото и Женското обединяване на Българска социалистическа партия в Кърджали гостуваха на Дневния център за деца с увреждания „ Надежда “, където, при съблюдаване на противоепидемичните ограничения, раздадоха козунаци и хранителни артикули.

„ В навечерието на Великден, празникът на положителното, няма по-хубаво от това да зарадваш прелестно децата и да предизвикаш тяхното слънчево въодушевление “, споделят социалистите.

Козунаци бяха раздадени на пенсионери, на хора с трайни увреждания и в църковните храмове на територията на региона.

Дарените козунаци са обезпечени със съдействието на регионалния ръководител на Българска социалистическа партия Милко Багдасаров, Петя Михалевска и общински съветници от партията.

Социалистите от Кърджали поздравяват всички жители с идните Великденски празници като им пожелават здраве, благополучие и благоденствие.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР