Кърджали. Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Асим Адемов откри информационен офис в

...
Кърджали. Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Асим Адемов откри информационен офис в
Коментари Харесай

Евродепутатът Асим Адемов откри информационен офис в Кърджали

Кърджали. Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Асим Адемов откри информативен офис в Кърджали. На събитието участваха ръководителят на Народното събрание и регионален координатор на ГЕРБ-Кърджали Цвета Караянчева, общински съветници и деятели на партията от седемте общини на района. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ .
„ Асим Адемов е от региона на Благоевград и познава спецификата на смесените региони. Фактът, че той е вторият евродепутат след Андрей Новаков, който ще има офис в Кърджали, е знак, че сме във фокуса на събитията и в дневния ред на страната “, съобщи Цвета Караянчева.
Адемов призна, че има сантименти към града, тъй като тук е приключил своето педагогическо обучение и това е една от главните аргументи да отвори собствен офис. Другата е, че проблемите в Кърджали и Благоевград са сходни. „ Идвам тук не с цел да водя война с Движение за права и свободи, а да се съревновавам с тях със силата на причините и на положителните политики. Искам да убедим хората, че ГЕРБ е действителната опция на еднопартийното ръководство в района. Даваме еднакъв късмет на всички и ги ценим без значение от техния етнос и изповедание “, сподели Адемов.
В отговор на въпроси на медиите той посочи, че като евродепутат е член на Комисията по гражданските свободи, правораздаване и вътрешен ред, която се занимава с бежанската рецесия и опазването на външните граници и в тази посока страната ни получава висока оценка за напъните си в интерес на мира и спокойствието на Балканите.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР