Карантината, въведена заради коронавируса, се оказа изключително доходоносна за козметичните

...
Карантината, въведена заради коронавируса, се оказа изключително доходоносна за козметичните
Коментари Харесай

Уникален козметичен ефект от пандемията

Карантината, въведена поради ковид, се оказа извънредно доходоносна за козметичните хирурзи, които станали доста търсени по време на пандемията за корекции на лицето и тялото.

Според вестник „ Ню Йорк Таймс”, честите видеоконференции по време на самоизолирането станали причина хората да изпитват по-голямо незадоволство от външния си тип. Най-често упорствали за лифтинг на лицето и очите, обтягане на брадичката, прибиране на корема и други.

„ Никога не съм правил толкоз доста лифтинг през лятото, както през тази година “, споделя доктор Даян Алекзандър - еластичен хирург в Атланта.

В интервала от 18 май, когато клиниката ѝ още веднъж е отворила порти за козметична хирургия, до края на юли тя е направила 251 процедури. Пациентите се оплаквали най-често, че „ наподобяват ужасно”.

Според нея, светът, в който живеем, е извънредно чудноват: Всички са обезпокоени от световната рецесия, стопанската система се срутва, само че все пак хората ги занимава главно въпроса дали се усещат добре в кожата си.

Пациентите споделят, че заради неналичието на опция за пътешестване, те просто са решили заделените за пътешествия, концерти, спортни надпревари или други удоволствия средства да бъдат вложени в разкрасителни процедури.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР