Капитанът на златния олимпийски ансамбъл по художествена гимнастика Симона Дянкова

...
Капитанът на златния олимпийски ансамбъл по художествена гимнастика Симона Дянкова
Коментари Харесай

Симона Дянкова: Като капитан не си позволявах слабост в нито един момент |

Капитанът на златния олимпийски отбор по художествена гимнастика Симона Дянкова разкри любопитни детайлности от кухнята на отбора. 27-годишната варненка ще постави завършек на своята кариера на 16 декември с присъединяване в бенефиса „ Шоу “.

„ Може би някои хора си мислят, че е готино да си капитан, тъй като ти решаваш. А да решаваш ти в един тим, който показва България, е много мъчно – призна в изявление за youtube канала Спортната джунгла Симона Дянкова. - Всичко чака и зависи от теб.

Чувствам се виновна за всичко, което се случва. Повече за неприятните, в сравнение с за хубавите. Не е нещо елементарно. Трябва да си доста мощен. Да не си разрешаваш уязвимост в нито един миг. Много пъти съм желала да кажа неща, само че не съм го правела, единствено и единствено да не повлияя на останалите девойки.

Винаги съм гледала пред тях да съм положителна. Да им споделям – умерено, по този начин би трябвало да стане. Това е тъй като ни чака нещо по-хубаво. Вътрешно в себе си знаех, че е по този начин. Вярвах го. “



Кой е най-тежкият миг в живота на Симона Дянкова, по какъв начин е водела договаряния с треньорката Весела Димитрова и какво да чакат почитателите от идния бенефис, вижте в изявлението за youtube канала Спортната джунгла.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР