Капитанът на Верея Георги Андонов призна, че финансовото положение на

...
Капитанът на Верея Георги Андонов призна, че финансовото положение на
Коментари Харесай

Капитанът на Верея: И в Берое не взимахме заплати 4 месеца, но нещата не бяха чак толкова зле

Капитанът на Верея Георги Андонов призна, че финансовото състояние на отбора е пагубно. Той сподели това след успеха на заралии с 2:1 като посетител над Пирин в мач от 10-ия кръг на Първа лига.

“Тежък мач за нас. Не е загадка за никой, че се играе мъчно на този стадион. Всички знаят за пиринския дух. През първото полувреме опитахме да убием техния темп и възторг. През втората част имахме обстановки и ги вкарахме.

Можехме в края да вкараме за 3:1 и да решим мача, само че тази година при нас нещата се случват по сложния метод. Българинът се сплотява в сложните моменти. Това ни сплотява. Нямам друго обяснение”,отговори Андонов на въпрос за финансовата рецесия в тима.

“В Берое имаше един интервал, само че не беше чак толкоз зле. През 2009 година ни заплатиха заплатите за януари през май, само че спечелихме Купата и се класирахме на шесто-седмо място.

През зимата в случай че някой откри нещо по-добро за фамилията си, ще го потърси”, добави капитанът на Верея. Първа лига 10 кръг, събота 23 септември  Пирин (Благоевград) 1:2краен резулат  Верея (Стара Загора)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР