Капитанът на ЦСКА Божидар Чорбаджийски и голмайсторът на Първа професионална

...
Капитанът на ЦСКА Божидар Чорбаджийски и голмайсторът на Първа професионална
Коментари Харесай

Талант на Ботев /Враца/ получи национално признание /снимки/

Капитанът на ЦСКА Божидар Чорбаджийски и голмайсторът на Първа професионална лига Фернандо Каранга участваха в церемонията по награждаването на най-изявените деца в шампионатите през миналия сезон 2016/2017 от Националната стратегия „ Децата и футболът ".
Награда за отличното си показване по време на конкуренцията получи и полузащитникът от набор 2005 в школата на ЦСКА Иван Нешков. Призът му беше връчен от асистент треньора на мъжкия националния тим на България Георги Донков.
12-годишният гений, който е от Враца, защитаваше цветовете на родния "Ботев " с треньор Янислав Яков по време на шампионата и със страхотното си показване впечатли скаутите на ЦСКА, които го поканиха в тима и от лятото той към този момент носи алената фланелка. Иван изигра мощни мачове в шампионата на набор 2005 с треньор Антон Димитров през есенния полусезон и към този момент намира място и в състава на набор 2004.
Националната стратегия „ Децата и футболът " е основана през 1999 година и се осъществя от Асоциацията на българските футболисти със съдействието на Министерството на младежта и спорта и Българския футболен съюз. Програмата е ориентирана към децата от 10 до 14 години.
По традиция премиите на изявените гении се раздават от сегашни и някогашни футболисти, като на днешната гала Фернандо Каранга и Божидар Чорбаджийски провокираха огромен интерес и децата не пропуснаха да си създадат фотоси с едни от най-популярните играчи в Първа лига.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР