Капитанът на Септември Борис Галчев, популярен и с прозвището Марадона

...
Капитанът на Септември Борис Галчев, популярен и с прозвището Марадона
Коментари Харесай

Марадона от Добринище не си брои победите над Левски


Капитанът на Септември Борис Галчев, известен и с прозвището Марадона от Добринище, не изпитва никакво терзание от името и класата на Левски преди гостуването на отбора му на " Герена ".

Двубоят е довечера от 20 часа и се чака с интерес от публиката, защото ще даде любопитен конфликт сред новия треньор на " сините " Делио Роси и предшественика му Николай Митов - Жадното.

" Играем за победа против Левски. Равенство ни прави работа, за победа отиваме. Левски си е Левски, няма какво да разясняваме, играем на " Герена ". Ще се постараем да играем футбол и да можем да измъкнем нещо.

Този мач няма да е по-специален за мен, знам, че не ме обичат на " Герена ", тъй като съм играл за ЦСКА. Аз не съм и очаквал топло посрещане там. Живи и здрави да сме, това е футболът.

Най-добрият ми мач нека да следва. Имам доста мачове против Левски, там в снега преди време играхме. Но не мога да ги помня всичките, малко победи ли бяха, не мога да ги знам до един ", добави Галчев, който в предходния кръг вкара прословут гол от директен свободен удар против Етър.

" От Христо Янев научих доста за фауловете, постоянно би трябвало да тренираш доста и се получава ", приключи халфът.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР