Капитанът на националния отбор по волейбол Виктор Йосифов говори преди

...
Капитанът на националния отбор по волейбол Виктор Йосифов говори преди
Коментари Харесай

Виктор Йосифов: Колективът е най-силният ни коз

Капитанът на националния тим по волейбол Виктор Йосифов приказва преди олимпийската подготовка в Берлин.

" Време за подготовка няма. За тези 5-6 тренировки няма да научим волейбола по-добре. Всеки идва в друго физическо положение. Важно е да поддържаме формата си, която имаме в клубовете си. Най-важно е да заминем здрави за Берлин.

Желанието ми е да се класираме за Олимпиадата. А упованията ми са да играем добре. Няма да е елементарно, няма какво да се залъгваме, само че имаме своите шансове. Би трябвало да сме позитивно настроени и с повече оптимизъм да чакаме тези мачове.

Реалистично, всичко е допустимо. Няма по какъв начин да знам какво ще се случи. Както може да държим едно равнище няколко мача, по този начин може и да стане противоположното. Важно е да сме положително настроени и да имаме вяра, че ще успеем.

Георги Братоев ще внесе опит. Той го има. Дал е много на националния тим. Дано да има с какво да помогне и този път. Играли сме толкоз доста дружно.

Колективът е най-силният ни коз. Целта е Олимпиада. За мен това ще е последната опция да отида на Олимпиада. Силно се надявам да имам достойнството да завърша с националния тим на Олимпийски игри. Това е задоволително огромна мотивация персонално за мен, а допускам и за повече от момчетата. Това е една премного огромна мотивация ", съобщи Йосифов.
 Силвано Пранди: Братоев може да изиграе значима роля за България
Силвано Пранди: Братоев може да изиграе значима роля за България

" Любо Ганев му вдъхна спомагателна сигурност "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР