Капитанът на Барселона Андрес Иниеста ще оповести официално решението си

...
Капитанът на Барселона Андрес Иниеста ще оповести официално решението си
Коментари Харесай

Дон Андрес обявява решението си утре

Капитанът на Барселона Андрес Иниеста ще оповести публично решението си да напусне “Камп Ноу” на конференция в петък. Според информация на вестник SPORT, осмицата на “блаугранас” към този момент е уведомил клубното управление за желанието си да заиграе в Китай, а също така с новината са наясно и част от съотборниците му. Дон Андрес ще заяви и на останалите си съиграчи през днешния ден, а на следващия ден ще приказва и пред медиите.

The end pic.twitter.com/TbAtdu41MO
— Javad (@Javad_79) April 23, 2018
В Барселона към този момент са се заели с организацията по изпращането на своя капитан, като събитието ще се състои на 20 май. Тогава каталунците одобряват Реал Сосиедад на “Камп Ноу” в последния кръг от Ла Лига и се чака към този момент да са си подсигурили шампионската купа - нещо, което е въпрос на време, поради разликата по отношение на преследвачите им в класирането.

Andres Iniesta's career trophies (34)

La Liga (8):
Copa del rey (6):
Spanish Super Cup (7):
UEFA Champions League (4):
FIFA Clubs World Cup (3):
UEFA Super Cup (3):
Euro Cup (2):
FIFA World Cup (1): pic.twitter.com/ISKg2lpCj9
— Football Tweets (@FutballTweets) April 22, 2018
33-годишният Иниеста към този момент изигра последния си край със синьо-червения екип, вдигайки Купата на Краля след 5:0 против Севиля в Мадрид през предишния уикенд. На Wanda Metropolitano в испанската столица той мъчно сдържаше страстите си, откакто завоюва своя трофей №31 като футболист на Барса. С националния тим на Испания той има още три трофеи.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР