Капитанът на българския национален отбор по баскетбол за жени Борислава

...
Капитанът на българския национален отбор по баскетбол за жени Борислава
Коментари Харесай

Борислава Хрисотва вкара 38 точки, но Сепси стартира със загуба в полуфиналите на румънското първенство

Капитанът на българския народен тим по баскетбол за дами Борислава Христова се показа доста мощно с екипа на своя клубен Сепси и вкара 38 точки, само че все пак не съумя да помогне на своя отбор да избегне проваляне в първия двубой от плейофите в румънското състезание против Арад.

В своя зала Христова и нейните съотборнички отстъпиха със 79:86 (23:20, 20:19, 14:17, 22:30), допускайки второ следващо проваляне от същия противник, който ги съкруши и в края на постоянния сезон.

Българката стартира мача като титуляр и сигурно се показа най-силно за своя отбор, като към точковия си актив тя прибави още 9 битки, 7 асистенции и 1 чадър за 36:14 минути на паркета.

За страдание, това надалеч не се оказа задоволително за Сепси и по този начин идващият петък (5 април) отборът ще би трябвало да гони наложителен триумф при гостуването си на Арад, в случай че желае да запази упоритостите си за класиране за финала.

Ако Борислава Христова и нейните съотборнички позволен нова загуба обаче, техният отбор ще се елементарни с очакванията си за осма поредна купа на Румъния.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР