Канцлерът Ангела Меркел ще настоява за по-строги мерки, включително носене

...
Канцлерът Ангела Меркел ще настоява за по-строги мерки, включително носене
Коментари Харесай

Германия планира промени в училищата, за да останат отворени

Канцлерът Ангела Меркел ще упорства за по-строги ограничения, в това число носене на маски във всички и за всички възпитаници, по-малки размери на класовете и фрапантни ограничавания на контактите за понижаване на инфекции в Германия, предава AFP.
Извън работата или учебното заведение контактът сред хората също би трябвало да бъде " стеснен до такива от друго несъмнено домакинство ", съгласно предлагането на канцеларията на Меркел и което ще бъде предоставено на районните водачи на 16-те немски провинции по-късно в понеделник, добавя организация Фокус.
 В Германия управляващите вкарват ограничавания, а съдилища ги анулират В Германия управляващите вкарват ограничавания, а съдилища ги анулират
От началото на пандемията немските федерални и локални управляващи утвърдиха поредност от ограничения за прекъсване на разпространяването на инфекцият...
Най-голямата стопанска система в Европа стартира нов кръг ограничавания през ноември, затваряйки заведения за хранене, културни обекти и развлекателни заведения, с цел да ограничи предаването на Covid-19.
Но до момента в който новите случаи доближават плато, дневните числа към момента са прекомерно високи, с цел да могат здравните чиновници да дефинират веригата на заразяване и по този метод да пресечен предаването.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР