Канелата, ментата и джинджифилът ще помогнат на хората по време

...
Канелата, ментата и джинджифилът ще помогнат на хората по време
Коментари Харесай

Канела, мента и джинджифил - отлични помощници при отслабване

Канелата, ментата и джинджифилът ще оказват помощ на хората по време на диети, като понижат апетита, възстановяват храносмилането, нервната система, подобрят кръвообращението и заситят глада. Това сподели Даря Русакова, диетолог, член на Националната асоциация на диетолозите и нутриционистите.

 

Специалистът твърди, че канелата е в положение да форсира метаболизма, да възстановява равнищата на глюкозата в кръвта и да понижи желанието за сладко. За да се засилят свойствата на подправката, диетологът поучава да се комбинира с натурални кафеени питиета.

Русакова добави, че ментата има прелестен мирис и е потребна за нервната система. " Чаят с мента способства за пречистването на червата и е превантивна мярка против запек ", сподели тя.

 



 

Освен това лекарят поучава по време на диетата да се обърне внимание на джинджифила, който има подтикващ резултат върху целия организъм, понижава холестерола, усъвършенства кръвообращението и изхвърля от организма непотребните течности и нездравословни субстанции, което способства за по-бързото намаляване. Според нея чаят от джинджифил усилва топлообмена и утолява глада.

 



 

Диетологът обаче припомня, че тези способи работят единствено в композиция с подобаваща диета и физически извършения.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР