Канелата е известна с благоприятния ефект, който има върху функционирането

...
Канелата е известна с благоприятния ефект, който има върху функционирането
Коментари Харесай

Канела с кефир - храната на топ моделите

Канелата е известна с удобния резултат, който има върху действието на стомашно-чревния тракт. Тя възстановява храносмилателния развой, усъвършенства усвояването на питателните субстанции и форсира отделянето на усвоените субстанции.

Освен това, доста понижава равнището на холестерола и кръвната захар, усъвършенства зрението.

Използвайки канела за намаляване, ние освен се отърваваме от наднорменото тегло, само че и имаме удобен резултат върху здравето, тъй като тази фалшификация има позитивен резултат върху работата на всички системи на човешкото тяло и внимателно прочиства тялото от насъбраните отрови..

Освен това има позитивен резултат върху бъбречната функционалност, без която цялостното нормализиране на нормализирането на тежестта просто не е допустимо.

Много от вас са уверени в това, като употребяват тази фалшификация в композиция с вода и мед за намаляване.

Ако още веднъж сте гладни късно през нощта, има страхотна рецепта, която е доста известна измежду топ моделите.

Смесете кефир (или кисело мляко с ниско наличие на мазнини) с канела. Добавете канела на усет, нормално - половин чаена лъжичка на 200 мл кефир (кисело мляко) при стайна температура.

Ако консумирате тази храна всяка вечер вместо вечеря, доста бързо ще видите позитивни резултати както върху тялото, по този начин и върху лицето си. Тя освен насища, само че и усъвършенства храносмилането и тена.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР