Кандитатът за столичен кмет на ГЕРБ-СДС Антон Хекимян разкри първата

...
Кандитатът за столичен кмет на ГЕРБ-СДС Антон Хекимян разкри първата
Коментари Харесай

Хекимян разкри! Първата задача за София

Кандитатът за столичен кмет на ГЕРБ-СДС Антон Хекимян разкри първата си задача за столицата, в случай че бъде определен.

" Довършването на плановете за създаване на канализация е измежду главните ми цели за София. Стопирането на европейските стратегии в последните 2 години забави подготвени планове в северните територии.
-->
Изграждането на канализация в кв. „ Бенковски “ има цялостна планова подготвеност и жителите му чакат бързи ограничения, с цел да се спрат наводненията, провокирани от неналичието на канализация за дъждовната вода ", това съобщи Антон Хекимян - кандидат за кмет на София на ГЕРБ-СДС.

София е голям град и работата по възстановяване на градската среда не би трябвало да стопира. Преди година четири ВиК плана на София – за „ Панчарево – Кокаляне “, „ Кремиковци – Сеславци “, „ Волуяк “ и „ Ботунец “, на стойност 250 млн. лева, бяха изключени от Плана за възобновяване. На тяхно място беше включена концепцията за създаване на цех за акумулатори. Вчера този имагинерен цех беше изваден от Плана като неизпълним.

Софиянци заслужават отговор на въпроса за какво софийски планове бяха зачеркнати без да има никаква планова подготвеност за различен план. Можем ли в този момент да повярваме на предизборната угриженост на ПП-ДБ за София и на техния претендент господин Терзиев, който се чуди за какво в София към момента има квартали без канализация? Тези, които задраскваха, в този момент нямат очи да чертаят ", добави Хекимян в пост, който разгласява в персоналния си фейсбук профил.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР