Кандидатурата на новия министър-председател на Русия – Михаил Мишустин, е

...
Кандидатурата на новия министър-председател на Русия – Михаил Мишустин, е
Коментари Харесай

Анализатор от Москва посочи до какво ще доведат промените, започнати от Путин

Кандидатурата на новия министър-председател на Русия – Михаил Мишустин, е била непредвидена. Това сподели от Москва Пьотр Лидов – анализатор и специалист по връзките, представен от bTV.

Досега Мишустин заемаше поста на началник на Федералната данъчна работа. Днес обаче долната камара на съветския парламент гласоподава в негова употребява и беше подписан декрет за назначението му на мястото на Дмитрий Медведев. А с това се сложи и началото на съществени политически промени в страната.



Кандидатурата на Мишустин беше препоръчана от съветския президент Владимир Путин.

По думите на Лидов тази обстановка няма връзка с края на 1999 година, когато Борис Елцин предава властта на настоящия държавен глава.

„ Със сигурност не може да се прави паралел, тъй като през 2000 година обстановката беше друга. Към оня миг Елцин към този момент не беше в положение да ръководи и съобщи властта на правоприемник. Това беше краят на една ера и началото на друга. А в днешната обстановка по-скоро приказваме за началото на процеси, които ще доведат до съществени промени през 2024 година “, уточни Лидов.

„ В стопански проект Русия не се намира в спешна обстановка, само че не се развива задоволително бързо – това е казусът и е нещо, за което укоряваха предходното държавно управление. Очевидно е, че от Мишустин се чака по-бързо придвижване в това направление “, сподели още той.

А в това време в Москва стартира първата среща на съветския президент с работната група, която ще приготви оферти за промени в конституцията на Русия

.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР