Демонтажът на стадион Българска армия“ напредва с бързи темпове, като

...
Демонтажът на стадион Българска армия“ напредва с бързи темпове, като
Коментари Харесай

Демонтажът на Армията напредва със сериозни темпове

Демонтажът на стадион „ Българска войска “ напредва с бързи темпове, като точно на Гергьовден – Ден на храбростта и празник на Българската войска, процесът е краткотрайно спрян поради формалния празник. Въпреки това се вижда големия напредък. Сектор „ А “, който единствен бе с козирка, напълно е опустошен, до момента в който от останалите е отстранен бетонът. Поради почивния ден техниката е паркирана на терена.

Ето какво написаха от Drone Views Bulgaria без редакторска интервенция:

„ Седмица след предното ни видео от поредицата за коренната смяна на Стадион „ Българска Армия “, още веднъж ви пренасяме на строителната площадка – както обещахме към този момент с дрон DJI Mini 4 Pro, като считаме, че смяната в качеството на фрагментите е забележителна. А по отношение на ситуацията към днешна дата – Честит Великден, Честит Гергьовден, и Честита 76-та годишнина на ЦСКА! Въз основа на събралите се празнични дни, за пръв път виждаме компанията реализатор да почива (което попринцип не се случва даже и през уикендите), само че пък това ни дава опция да огледаме добре цялата паркирана техника, която от „ Ростер “ ООД впрегнаха с цел да реализиран задачата, а точно – допустимо най-скоростно почистване на остарялото съотъжение, тъй че да може да стартира структурата на новото!

Надяваме се да ви е забавно, а за още доста видеа на разнообразни планове в град София, както и красиви кътчета от цяла България, може да заповядате в страницата на канала Drone Views Bulgaria! Там ще намерите и предходните ни видеа от процеса на ремонт на Армията през последния месец, като обещаваме, че когато този стадий от реконструкцията приключи, ще подготвим едно хронологично видео с целия развой като коплимент за всички вас, които неразделно се информирахте за напредъка от нашия канал – и в очакване на идващия стадий по създаване на новото съвременно оборудване! “, пишат от Drone Views Bulgaria.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР