Засилено присъствие на униформени в Пловдив и региона направи впечатление

...
Засилено присъствие на униформени в Пловдив и региона направи впечатление
Коментари Харесай

Засилено полицейско присъствие има в Пловдив и областта

Засилено наличие на униформени в Пловдив и района направи усещане на водачите в последния от поредицата почивни дни за Великден и Гергьовден. Патрулки и камери има през няколко километра на автомагистрала „ Тракия “. Полицаи са ситуирани на всички входно-изходни пътни артерии. Патрулки има и на всеки бул. в Пловдив, написа „ Марица “.
Служителите на реда стопират по няколко коли едновременно, като ревизират за безусловно всичко, включително за приложимост на алкохол и опиати, за сложени колани, за дееспособност и така нататък
Още преди празниците шефът на бранш „ Пътна полиция “ в града под тепетата гл. инсп. Красимир Нешев уточни, че ще бъдат осъществени редица профилирани интервенции. Днес инспекциите са засилени и заради обстоятелството, че множеството ще се прибират от местата за празнуване и отмора, като трафикът е извънредно натоварен.
В рамките на празничния интервал полицията е открила ред извършители. Очаква се систематизирана информация от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи в града под тепетата.
 
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР