Треньорът на Пари Сен Жермен Луис Енрике категорично заяви, че

...
Треньорът на Пари Сен Жермен Луис Енрике категорично заяви, че
Коментари Харесай

Луис Енрике: Целта е не да спечелим с два гола, а просто да победим

Треньорът на Пари Сен Жермен Луис Енрике изрично съобщи, че тимът му няма да се стреми съответно към триумф с два гола разлика, а като цяло към победа, като хазаин в реванша с Борусия (Дортмунд), от полуфиналите на Шампионска лига. Лидерът във френския хайлайф ще би трябвало да навакса пасив от 0:1 след първата среща, с цел да се класира за финала на шампионата.

" Знаем какъв мач ни чака, като резултатът зависи и от държанието на противника. Ако резултатът се промени, отношението също ще претърпи смяна. Независимо от това нашият нрав е да не се влияем от резултата, а да бъдем по-добри от съперника. Целта не е да спечелим с два гола, а просто да победим. Способни сме да вкараме два гола за три минути, само че също по този начин е допустимо да страдаме. Така че би трябвало да бъдем съсредоточени освен в офанзива, само че и в отбрана. Няма да има значение в случай че допуснем гол, тъй като в случай че вкараме две бързи попадения, съперникът ще би трябвало да реагира. Дали Гонсало Рамош ще е титуляр? Както можете да се досетите, имам задълбочени разбори и знания. Всеки нападател си има характерни характерности и може да бъде употребен като изненадващо оръжие. Имам цялостно доверие на всички мои играчи, тъй че всеки може да стартира мача.

Как Килиан Мбапе би могъл да има повече голови благоприятни условия? Като оказва помощ в отбрана. Ние имаме една обща цел и по тази причина се опитваме да изнесем топката от задни позиции, с цел да може тя да стигне по най-хубавия метод до нападателите. Като тим можем да пожелаваме и от тях да се бранят. Малко топки доближават до нашата отбрана. Ние сме един тим и всеки футболист е инструмент. Както нападателите би трябвало да оказват помощ в отбрана, по този начин и бранителите да изнасят топката напред. Работя всеки ден върху нашата тактиката. Аз се пробвам да приложа тази концепция, а от играчите зависи да я изпълнят. Те би трябвало да вземат участие в този развой и към този момент го вършат по извънреден метод. Задачата на треньора пък е да генерира убеденост измежду своите футболисти.

Имам безспорни гаранции, че почитателите ни ще бъдат с нас. Особено като се има поради, че нещата не стоят доста добре за нас. Видяхме го в Дортмунд, което беше необикновено. Надявам се да успеем да отпразнуваме с тях достигането до финала. Обещанието ми към тях? Ние ще спечелим. Това е единственото изречение, което знам на френски език Дали ще е неуспех, в случай че отпаднем? Това е толкоз испански въпрос. Вие (от " Ел Чирингито " - б.р.) постоянно гледате отрицателно на нещата. Животът продължава, ще продължава да грее слънце, а когато в Париж е слънчево, постоянно е прелестно. Като спорстмени ние бихме приветствали съперника, даже и в случай че него заслужава. Ще го поздравим, а на идващия ден ще сме изцяло разочаровани, само че с горделивост ще заявим: " Изправяме се и ще се пробваме следващата година още веднъж ", разяснява Енрике на конференцията, преди дуела.

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР