Кандидатурата на Иван Гешев за главен прокурор на България продължава

...
Кандидатурата на Иван Гешев за главен прокурор на България продължава
Коментари Харесай

И полицаите подкрепиха Гешев за главен прокурор

Кандидатурата на Иван Гешев за основен прокурор на България продължава да получава още по-голяма поддръжка. Полицаите от Монтана и Велико Търново също застават зад Иван Гешев. Те се причислиха към свои сътрудници от цялата страна, към стотици прокурори и чиновници в правосъдната система, които към този момент показаха своята поддръжка за претендента за основен прокурор.

Работата на Иван Гешев е емблематичен образец за отстояване върховенството на закона, се показва в позициите на ОДМВР- Монтана и ОДМВР-Велико Търново и се акцентира, че неговата работа стимулира чиновниците в Министерство на вътрешните работи.

„ Стилът на работа на заместник-главния прокурор Иван Гешев, неговият висок професионализъм, проявяването на неотстъпчивост, непримиримост и поредност в битката с престъпността е емблематичен образец за отстояване върховенството на закона, което несъмнено стимулира чиновниците на Министерство на вътрешните работи за безупречно осъществяване на служебните им отговорности ", написа в позицията на ОДМВР- Монтана.

„ Наложеният жанр на екипна работа и тясно взаимоотношение, съчетани с поредност, подготвеност и твърдо отстояване на върховенството на закона, дава нужната убеденост в ежедневната работа на чиновниците на Министерство на вътрешните работи. Убедени сме в професионалните и нравствени качества на прокурор Гешев и това, че той ще продължи да надгражда наложените положителни практики в държавното обвиняване. Заявяваме своята позитивна позиция по отношение на номинацията на прокурор Иван Гешев за Главен прокурор на Република България “, се показва в позицията на служителите на реда от Велико Търново.

В администрацията на Висш съдебен съвет са постъпили към 50 мнения в поддръжка на Иван Гешев за основен прокурор. Те са от управленията на органите на правосъдната власт, регионални дирекции на Министерство на вътрешните работи, съсловните организации на прокурори и следователи, както и от висши образователни заведения. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР