Кандидатите за министерските позиции ще бъдат предложени от ГЕРБ. Това

...
Кандидатите за министерските позиции ще бъдат предложени от ГЕРБ. Това
Коментари Харесай

Кандидатите за министерските позиции ще бъдат предложени от ГЕРБ

Кандидатите за министерските позиции ще бъдат препоръчани от ГЕРБ. Това съобщи ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов пред публицисти във велинградското село Грашево, където се организира събор. 

" Дали ще бъдат признати оставките на министрите е въпрос на диалози. Силата на ГЕРБ е, че в такива моменти може да поема политическа отговорност. /.../ Вече окончателното решение ще бъде взето откакто в Народното събрание бъдат импортирани оставките. Миналата седмица имахме много градивен диалог с съдружните ни сътрудници, като чакам на следващия ден да надградим постигнатото. Всички ние би трябвало да формираме политическите си решения си въз основата на груповата воля в обединението “, акцентира Цветанов.

Председателят на ПГ на ГЕРБ бе безапелационен, че не медиите са мястото, от което участниците в обединението би трябвало да оповестяват какви са техните персонални упования и желания:

„ Бих се радвал, в случай че нашите сътрудници от „ Обединени патриоти “ имат единна позиция. Ние постоянно сме се съобразявали с техните решения “.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР