Кандидатът за президент на Национално обединение на десницата Горан Благоев

...
Кандидатът за президент на Национално обединение на десницата Горан Благоев
Коментари Харесай

Горан Благоев: ЕС е завладян от корпоративни интереси и либерални икономически лобита |

Кандидатът за президент на Национално обединяване на десницата Горан Благоев показва като съществена своя задача като президент България да заеме почтена позиция в Европейския съюз и да отстоява личните си национални ползи, което сега не се случва.

" Европейският съюз е овладян от корпорациите и ляво-либерални хрумвания, които, в случай че продължат, ще доведат до разпада му, което ще е пагубно за България. Като президент на България, аз ще се боря за прекъсване на тази нездравословна за всички европейски жители левичарска наклонност и ще работя за правила, които да трансфорат Европейски Съюз още веднъж в съюз от почтени свободни народи. Това, което се случва последните години в Европейски Съюз ме изпълва с много опасения. Европейски Съюз се пробва да диктува решения, които са против интереса на жителите му и против националните ползи на обособените страни. Европа би трябвало да е общ дом на суверенни страни. България не би трябвало чинно и покорно да се подчинява на диктата на Франция и на Германия. Ние сме в Европейски Съюз, с цел да отстояваме своите национални ползи, а не да служим на корпорации и немарксистки лобита ", акцентира претендентът.

Според Горан Благоев настоящият президент Румен Радев би трябвало да излезе обществено да поддържа Полша и нейния народ, които сега пазят правото си на лично национално достолепие и право на самостоятелна политика.

Цветан Цветанов и Петър Москов, дружно с кандидат-президентската двойка на Национално обединяване на десницата Горан Благоев и доктор Ивелина Георгиева се срещнаха със симпатизанти и жители на Пазарджик и показаха листата на КОД и Републиканци за България, водена от Димитрина Кацарова.

Избори 2021

Купуването и продаването на гласове е престъпление
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР