Кандидатът за президент на Демократическата партия Робърт Ф. Кенеди-младши представи

...
Кандидатът за президент на Демократическата партия Робърт Ф. Кенеди-младши представи
Коментари Харесай

Долар, подкрепен с Биткойн: Ето кой предлага тази нестандартната идея

Кандидатът за президент на Демократическата партия Робърт Ф. Кенеди-младши показа серия от политически оферти, свързани с Биткойн, които има намерение да приложи при положение, че бъде определен за президент на Съединени американски щати през 2024 година. Един от проектите му е поддръжка за щатския $ с Биткойн, написа CoinDesk.

Нестандартната концепция е ход, който съгласно Кенеди ще докара до превръщането на Съединени американски щати в значима мощ в бранша на крипто пазарите и блокчейн технологиите. И още нещо - Кенеди-младши предлага вложителите да бъдат освободени от заплащането на налози върху финансовите облаги, осъществени от Биткойн.
 Vanguard държи акции за над $500 милиона в компании за рандеман на Биткойн
Инвестиционният колос, който държи акции за над $500 милиона в компании за рандеман на Биткойн

До наскоро корпорацията беше скептично настроена към криптовалутите

По време на събитието " Heal-the-Divide PAC " Кенеди-младши съобщи, че неговата администрация ще подсигурява, че конвертирането на Биткойн в щатски $ ще остане освободено от налози върху финансовите облаги. Според него препоръчаното освобождение ще подтиква вложенията и ще подтиква предприятията да развиват бизнеса си в Съединени американски щати вместо в други удобни за крипто юрисдикции като Сингапур или Швейцария.

Процесът щял да бъде еволюционен и според от триумфа на проекта, ще се поправя и размерът на поддръжката за $.
 Снимка 471670
Източник:

Кенеди-младши е звучен бранител на Биткойн и блокчейн технологията като цяло. Наскоро той изрази ангажираността си с гарантирането на правата на физическите лица за независимо настойничество на техните Биткойн активи.

Кенеди е безапелационен, че Биткойн не би трябвало да се смята за скъпа книга и не би трябвало да бъде обект на държавни регулации в международен мащаб. Той подлага на критика предходните администрации в Съединени американски щати за потреблението на фиатни валути за финансиране на войни по света и твърди, че въвеждането на фиатните валути е било най-вече за финансиране на войни.
 Новата валута на БРИКС, която може да повлияе на Биткойн
Новата валута на БРИКС, която може да повлияе на Биткойн

Предстоящата среща на върха на икономическия съюз БРИКС през август може да влияе на най-популярната криптовалута
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР