Кандидатът за народен представител на Възраждане за Пловдив-област – Стоян

...
Кандидатът за народен представител на Възраждане за Пловдив-област – Стоян
Коментари Харесай

Отново заплахи от управляващите към партия Възраждане

Кандидатът за депутат на Възраждане за Пловдив-област – Стоян Таслаков, е бил заплашван от водача на кмета на община Стамболийски. Това е следващият опит от страна на ръководещите да затворят устата на опозицията. Кандидатът за депутат от Възраждане съумява да запише всичко.

Кадрите може да намерите тук:



От видеото се вижда и чува, по какъв начин заплашват Стоян Таслаков, че ще му избият всички зъби от устата, ще го намерят даже във Англия.

Таслаков е предизвестен да спре да споделя истината и да подлага на критика кмета Мараджиев, против което се дава гаранция, че инспекциите на общината против претендента на Възраждане ще бъдат прекъснати.

Управляващите за следващ път демонстрират, че не се стопират пред нищо. Заплахи, инспекции по отношение на неуместните, преследвания, търговия с въздействие. Използват се властови позиции за партийна полза, страната и общините служат като бухалка по отношение на всички, които си разрешават да подлагат на критика ръководещите.

Партия Възраждане счита за неприемливо, който и да било жител на България, да бъде заплашван по сходен високомерен метод да се отхвърля от правото си да подлага на критика ръководещите, неприемливо е и постове в страната да се употребяват за политически рекет и търговия с въздействие.

Щом това, което виждате на видеото се случва по отношение на претендент за депутат, който има статут на длъжностно лице, според Изборния кодекс, то може да се случи на всеки редови жител.

За заканите е сигнализирана и Районна прокуратура– Пловдив, на която са предадени и записите и би трябвало да ревизира случая. От партия Възраждане заявяваме, че няма да позволим да бъдем заплашвани и манипулирани, с цел да се откажем от концепциите и полезностите си. България заслужава да бъде правова и свободна страна!

Българският народ напълно скоро ще избира - на 4-ти април 2021 година Избор има: сред статуквото и Възраждане, сред натиска и свободния избор. Нека променим нещата и да повярваме в България, да си я вземем назад от мутрите!

Възраждане е с номер 5 в интегралната бюлетина! Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР