Кандидатът за кмет на Пловдив от ГЕРБ Костадин Димитров, който

...
Кандидатът за кмет на Пловдив от ГЕРБ Костадин Димитров, който
Коментари Харесай

Ексклузивно! Първи коментар на Костадин Димитров, който води в резултата в Пловдив

Кандидатът за кмет на Пловдив от ГЕРБ Костадин Димитров, който води в резултата под тепетата с 34.5% направи първи коментар на изборите пред бТВ. Той благодари на всички, които са го подкрепили и на всички пловдивчани, които са излезли да гласоподават през днешния ден. Ниската изборна интензивност в Пловдив Димитров си изяснява с хубавото време и дългата почивка.
„ Част от хората взеха решение да си вземат отмора “, разяснява Костадин Димитров. Според него две са нещата, които ще стимулират пловдивчани да гласоподават през идната неделя на балотажа. „ Това, че в последния месец борбата в действителност беше забавна, само че моите каузи би трябвало по-скоро да приказват, в сравнение с моите думи. Това, че през последните 12 години успяхме да създадем в „ Тракия “ дребни оазиси, успяхме да отделим на жителите грижа, имахме визия за развиването на квартала с построяването на детска ясла. Само след няколко дни е откриването на нова детска градина, с която решаваем казуса с дефицита тук-там.
Излезте другата неделя и гласувайте, тъй като ние показахме с дейностите си, че в действителност можем да вършим чудеса и доста постоянно без средства “, прикани съгражданите си Костадин Димитров.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР