Кандидатът на ПП/ДБ за районен кмет на Одесос“ Цветнен Цветков,

...
Кандидатът на ПП/ДБ за районен кмет на Одесос“ Цветнен Цветков,
Коментари Харесай

ГЕРБ-Варна: Кандидатът на ПП/ДБ за районен кмет на „Одесос“ е с незаконен и спрян строеж

Кандидатът на ПП/ДБ за областен кмет на „ Одесос “ Цветнен Цветков, прочут от „ Господари на ефира “ за неизплатени заплати на чиновниците си преди десетилетие, „ блесна “ в нова светлина. Фирмата му „ Туки Цветков “ е вдигнала блок в кв. “Виница “, на който последните три равнища ги няма в капиталовите планове. Разрешенията за градеж са противозаконни, сподели на брифинг претендентът на ГЕРБ за нов мандат Иван Портних.Той уточни, че по сигнал на притежатели на прилежащи парцели е направена инспекция от общинска администрация през април 2022 година, когато са установени всички тези нередности и градежът е спрян. Интересното е, че парцелите на трите противозаконни етажи са продадени на хора.
Каква е логиката на Промяната и на Демократична България да повдигнат претендент като Цветнен Цветков за кмет на централния регион на Варна – „ Одесос “,визитната картичка на града ни?! Какъв е този метод да се издигне претендент за регион, който е лицето на морската столица, с висящо произвеждане за градежа му с най-малко три противозаконни етажа на постройката,попита Иван Портних.
Какви са тези критерии, по които си избират претендентите от ПП/ДБ, ми е мъчно да дава отговор, само че откакто телохранителят е претендент за един регион, очевидно за тях е относително задоволително. Не ми е понятно по какъв начин лансираш някого за кандидат-кмет, като знаеш доста добре каква процедура има да строи изключително по супер сензитивната тематика като презастрояването в града, и то като претендент за централен регион, изрази възмущението си Портних.„ Виждаме, че политическият конкурент е записал уебсайт, в който се въртят небивалици, които се споделят от хората, близки до Кирил Петков, публично в техните профили. Задаването на сходен звук – на такава кална акция, ние не го считаме за задоволително и евентуално ще се търсят отговорите в съда. Това събитие е напълно обяснимо – основаването на този уебсайт, на тези нелепости, които се тиражират, се случи откакто обявихме много обстоятелства, тъй като ние работим единствено с обстоятелства по повод състава на листата и кой кой е в нея “, сподели Иван Портних.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР