Кандидатът на ГЕРБ за кмет на София Антон Хекимян проговори.

...
Кандидатът на ГЕРБ за кмет на София Антон Хекимян проговори.
Коментари Харесай

Хекимян проговори! Разказа как Борисов му се е обадил

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на София Антон Хекимян проговори. Той даде първото си телевизионно изявление, като избра за това Българска национална телевизия.

Това не е кино сюжет. Получих позвъняване от Бойко Борисов. После имахме среща и желаех време, с цел да обмисля всичко. Решението ми не беше прочувствено, аз знам, че желая да го направя “, сподели той в ефира на Българска национална телевизия.
-->
„ От 20 години съм в София. Влюбих се в града незабавно. Живеехме четири индивида на квартира в центъра. Знам какво желаят софиянци и по какъв начин работят институциите. Но по-късно като публицист започнах да вижея и с проблемите на София, с детайлите ”, добави той.

„ Няма от какво да се тормозя. Внушения за нещо, което се е случило зад завесите, би трябвало да бъдат спрени “, безапелационен бе Хекимян.

Той показа, че знае множеството мнения и обиди към него, откакто е станало ясно, че ще бъде претендент за кмет на София. " Смущаваме, че публицисти атакуват публицисти. Вбесяваме това ", добави той и изясни, че нито на него някой му е приказвал в слушалката, нито в бТВ някой го е правил.

На обвиняванията в общественото пространство, че е бил " къртица " в bTV, той риагира много остро.

" Тази дума е обидна освен за сътрудниците в bTV, които са едни от най-качествените публицисти. Тази дума е засегнатост за цялата журналистическа колегия. Защото аз, както и всеки един сътрудник в bTV може да удостовери, че съм работил професионално, спазвайки всички журналистически стандарти по своя път. Знаех защо ще бъда нападнат и внушението, което ще бъде направена. Нямам терзание за моя морал.

В момента и през годините връзките ми с Бойко Борисов са професионални. Познавам го от репортерските ми години. Аз съм индивидът, който му е задавал най-неудобните въпроси ”, сподели Хекимян.

Не мога да кажа, че съм златната запаса. Не съм спуснат от горната страна. Аз съм верният избор, безапелационен бе претендентът за кмет.

Лидерът Борисов би трябвало да каже за какво се стопираха на мен. Не желая да бъда звездата на политическото шоу.

Започнах срещите с хората. Някои ми споделиха: „ Защо го правиш? “, само че София би трябвало да има своя заслужен кмет “, добави още някогашният публицист.

Хекимян акцентира, че да бъдеш в политиката не би трябвало да е самоцел, само че в случай че искаш да разполагаш с механизми, с които да променяш нещата, би трябвало да влезеш в политиката.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР