Кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Съединение Атанас Балкански,

...
Кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Съединение Атанас Балкански,
Коментари Харесай

Кандидатът за кмет на Съединение: Искаме втори мандат, за да завършим започнатото

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Съединение Атанас Балкански, общинският началник на ГЕРБ-Съединение Петя Червенакова и претенденти за общински съветници се срещнаха с пенсионерите в с. Голям Чардак. На срещата участва и претендентът на ГЕРБ за кмет на селото Благо Стайков.

Те поговориха за направеното през мандат 2015/2019г., за това, което не е свършено, както и за целите в ръководството при спечелването на втори мандат.

По - късно Балкански, дружно с претендентите за общински съветници организираха среща – диалог с жителите на село Найден Герово. Те също имаха опция да чуя за постигнатото през управническият мандат на Балкански, както и да зададат своите въпроси.

Както в множеството обитаеми места в общината и в с. Найден Герово огромна част от популацията е застаряващо. Затова, по думите на Атанас Балкански, в идващия мандат би трябвало да се акцентира на обществената политика в общината. Към момента в селото се осъществят плановете „ Топъл обяд “ и „ Патронажна грижа за възрастни хора и хора с увреждания “. Над души в Найден Герово се възползват от тези услуги. Кандидатът за кмет означи, че през идващия мандат ще се акцентира на инфраструктурата в дребните обитаеми места и замяна на остарялото улично осветяване.

„ Направихме много през минали мандат, само че и доста следва, по тази причина молим за поддръжката Ви, тъй като желаеме да довършим започнатото “, разяснява Атанас Балкански.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР