Кандидат за депутат от листата на ГЕРБ/СДС до съвсем скоро

...
Кандидат за депутат от листата на ГЕРБ/СДС до съвсем скоро
Коментари Харесай

Любовницата на Бабикян бясна! Вместо нейни хора, министър Сербезова взела кандидат на СДС

Кандидат за народен представител от листата на ГЕРБ/СДС до напълно скоро кацна не къде да е, а като основен секретар на здравния министър проф. Асена Сербезова.

Георги Липчев, който размахваше сините флагове като юношески деятел на „лъвчето“ до парламентарните избори през април, беше основен секретар на екс служебния министър на финансите Валери Белчев, само че очевидно е съумял да построи небрежно доверие у новите ръководещи и продължава политическата си и административна кариера в екипа на Сербезова.

Новината за назначението му провокира изострен ужас в редиците на някогашните депутати от „Изправи се! Мутри вън!“, отпред с пловдивската юристка Мария Капон, която първа изригна против името на Липчев на виновния пост, пие Лупа.

В формалната му биография се показва, че пез 2007 година се дипломира като  магистър по право в Софийски университет “Св. Климент Охридски ”, със специализация по интернационално право и интернационалните връзки. През 2007 година минава образование по политически мениджмънт в Института Роберт Шуман, гр. Будапеща (Унгария).

Притежава мениджърски и административен опит в региона на правото и енергетиката, както и в държавната администрация. През 2021 година е заемал длъжността шеф на кабинета на министъра на финансите във второто служебно държавно управление с министър председател Стефан Янев.

Владее френски и британски език. Но на никое място не се загатва дейната му политическа работа.

Нещо повече, цели 6 години той е бил основен секретар на Младежкото Съюз на демократичните сили в града под тепетата. А небезизвестният кадър на Отровното трио Светослав Трайков разяснява новоназначението му по този начин:

„Новият основен секретар на Министерство на здравеопазването е ей този несретник от ГЕРБ-СДС. Ние бяхме 116 дни по площадите, с цел да трудоустрояваме калинките на Хунтата. Помня го като че ли беше през вчерашния ден. Браво, ето това е същинска Промяна“.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР