Кандидат-президентската двойка проф. Анастас Герджиков - Невяна Митева са с

...
Кандидат-президентската двойка проф. Анастас Герджиков - Невяна Митева са с
Коментари Харесай

Проф. Румяна Коларова: Кандидат-президентската двойка Герджиков-Митева са с много висока степен на одобрение сред хора, които не се делят по политическа, идеологическа или партийна линия

Кандидат-президентската двойка проф. Анастас Герджиков - Невяна Митева са с доста висока степен на утвърждение измежду хора, които не се разделят по политическа, идеологическа или партийна линия. Това разяснява политологът проф. Румяна Коларова пред " Дарик ".

С други думи, те в действителност имат престиж в общности, които имат полезности отвън политическото.

Основната идея на Невяна Митева е оправянето с неравнопоставеността на дамите в българското общество и въпреки че на тях доста се разчита, тя е реалност. Невяна Митева е една от първите дами, приключили Военна академия, и би трябвало да ви кажа, че аз съм била с нея в НАТО. Бях навръх избора й за Комитета за равнопоставеност в НАТО и рядко съм се гордяла толкоз, тъй като тя беше един в действителност заслужен претендент с всички останали представители на държавите-членки на НАТО, сподели Коларова и добави:
свързани новини75210на 03.10.2021
Смятам, че нашата кандидат-президентска двойка към този момент се отличи, тъй като даде напълно друг звук и наложи една тематика, която виждате, че се повтаря - тематиката за обединяването или обединяването към общи цели, към общи полезности. Така че те го демонстрираха и даже го постановиха, тъй като виждате, че и останалите кандидат-президентски двойки се преориентираха към тази тематика и приказват по този метод - без персонални нападки, без мръсна акция, подготвени са да намерят обща база с съперника си.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР