Кандидат-президентът Румен продължава без никакви скрупули да и президентската институция

...
Кандидат-президентът Румен продължава без никакви скрупули да и президентската институция
Коментари Харесай

САМ СЕ ИЗДАДЕ: Кандидат-президентът Радев ползва държавата за лични цели

Кандидат-президентът Румен продължава без никакви угризения да и президентската институция в борбата му за втори мандат, видя ПИК. След като през вчерашния ден президентът организира една с назначените от него министри, с които сякаш дискутираха тематиката за вихрещата се коронавирус рецесия в страната, вест и видео от въпросното събитие се появиха и на предизборния уебсайт на и кандидатката му за вицепрезидент Илияна Йотова.
свързани новини58486преди 3 часа
Това е следващото удостоверение, че жителят на " Дондуков " 2 е подготвен на всичко, с цел да се добере до нов 5-годишен мандат. Затова и без терзание и вицето му употребяват привидно значимата със служебното държавно управление, с цел да си вършат предизборна реклама.

Появата на вест и видео от вчерашното събитие де факто идва като самопризнание от страна на президента, че срещата е била само за реклама и той няма нищо срещу да президентството и страната, с цел да реализира заветната си цел.

Поведението на издава все по-големия му боязън от засилващата се поддръжка към кандидат-президента на ГЕРБ проф. Анастас Герджиков, който през последните дни втвърди тона към настоящия държавен глава. Подобни изяви като вчерашната, както и паническото бягство на жителя на " Дондуков " 2 от спор с проф. Герджиков, приказват за съществени терзания в екипа на Румен за идните избори на 14 ноември.
свързани новини66698преди 9 часа99928преди 7 часа
Очевидно това е и повода да се употребява служебното държавно управление и коронавирус рецесията за излизане от обстановката и правене на на гърба на все множеството българи, които се заразяват и умират от COVID-19.

Още повече, че с въпросната съумя да изгрее освен в предизборния си уебсайт, само че и във всички медии, освен това гратис, за разлика от всички останали кандидат-президенти, които заплащат съществени суми, с цел да се появят в народен ефир.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР