Кандидат-кметът на ПП-ДБ за Варна Благомир Коцев заплашва журналистът Николай

...
Кандидат-кметът на ПП-ДБ за Варна Благомир Коцев заплашва журналистът Николай
Коментари Харесай

Варна му се смее! Кандидат-кмет на Киро се скри под полата на жена си и от там заплашва софийски журналист

Кандидат-кметът на ПП-ДБ за Варна Благомир Коцев заплашва журналистът Николай Караколев с физическа кавга. Това заяви самият Караколев в своя профил във Facebook.
Причината за заканите от страна на Коцев се оказва, че той се тормози да дава отговор на журналистически въпроси. За да избяга от столичния публицист, Коцев се скрил зад брачната половинка си и даже обвинил Караколев, че атакува детето му, което пък било на най-малко 100 метра от журналиста.
Николай Караколев посочи, че има видео на грозната сцена и напълно скоро ще го разгласява, както и отправените към него закани от страна на Благомир Коцев.
„ Кандидатът за кмет на Варна от ПП/ДБ Благомир Коцев ме плаши пред цяла България с физическа кавга. Този „ заплашителен и мощен “ човек очевидно е взел от тези специфични пици и му е пристигнала мощ вечерта, тъй като денем беше доста по-страхлив и бягаше от въпросите ми. Скри се под полата на жена си, която беше на 100-150 метра от нас с тяхното дете, само че той твърдеше необичайно за мен и всички други, че по някакъв метод ще атакува детето му, което отново споделям беше на най-малко 100 метра от мястото на изявлението ни с Коцев, който откри кей в тази посока, с цел да избяга от въпросите.
П.П: Очаквайте видео в идващите дни! “.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР