Кандидат-депутатът на ПП-ДБ за Ловеч избяга от среща с избирателите

...
Кандидат-депутатът на ПП-ДБ за Ловеч избяга от среща с избирателите
Коментари Харесай

,,Тоя не го познаваме! Раздаваха празни торбички“: Арабаджев от ППДБ избяга от среща с избирателите

Кандидат-депутатът на ПП-ДБ за Ловеч избяга от среща с гласоподавателите в Тетевен. Въпреки известието, че ще бъде на място, с цел да отговори на всички въпроси и да пропагандира, той по този начин и не се появи. Това сподели инспекция на журналистът Николай Караколев, който дълго време търси Арабаджиев, с цел да му зададе няколко въпроса, само че без никакъв триумф.
При допитване измежду хората от Тетевен се оказа, че никой не виждал Искрен Арабаджиев от ПП-ДБ, даже и не го познават. Единствената диря оставена от ПП-ДБ са празните торбички с номера на бюлетината, които са раздавали, само че хората са ги захвърлили в кофите за отпадък. Караколев въпреки всичко направи финален опит да откри Искрен Арабаджиев, като отиде на събиране на ПП-ДБ в Тетевен. Там обаче беше само общинският им консултант Иван Цветков. По думите на общинаря никой не знае къде е Искрен Арабаджаиев, макар уверението, че ще има среща с хората от Тетевен. В последна сметка общинарят на ПП-ДБ изгони Николай Караколев с аргумента, че имат частно събиране с хората и дебатиране. В залата се видяха няколко пенсионери, които не пожелаха да бъдат снимани, предава Tribune.
Караколев обаче съумя да види претендент депутатът от „ Възраджане “ Ивелин Първанов, който се похвали, че е ходил за 24 май в Москва, за среща с българите в съветската столица. Причината е, че те също са българи и имат право да гласоподават както за Народно заседание, по този начин и за европейски парламент.
Пред шатрата на ГЕРБ-СДС за среща с граджаните беше и Николай Нанков, както е записано в програмата. „ На хората им омръзна от избори, само че с такива шарлатани няма по какъв начин да се продължава, това се чу и от записите. Мисля, че от тук нататък те нямат място в ръководството “, съобщи Нанков. Като свое персонално мнение той изрази, че мъчно би станала коалиция с ПП-ДБ още веднъж. „ Мисля, че жителите ще им покажат непосредствено червен картон “, разяснява още Нанков.
Запитан за строителството на автомагистралите някогашният районен министър съобщи, че каквото е издигнато по времето на ГЕРБ-СДС по този начин и си е останало, нищо за три години не е мръднало и не се построило. Единствената смяна е оскъпяването по инхаус договорите с над 60%. „ Те не работиха по построяването, а по кеш потока “, съобщи Нанков за ръководството на ПП-ДБ.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР