Кандидат-депутата от ГЕРБ Делян Добрев разобличи лъжи на Продължаваме промяната“

...
Кандидат-депутата от ГЕРБ Делян Добрев разобличи лъжи на Продължаваме промяната“
Коментари Харесай

Делян Добрев разобличи „Промяната“: ОЛАФ разследва крупна измама от времето на Василев

Кандидат-депутата от ГЕРБ Делян Добрев разобличи неистини на „ Продължаваме промяната “ във връзка с компанията на Капитан Андреево, която бе посочена, че пропуща зеленчуци с нитрати в Европейски Съюз през бъlгарската граница.

Вчера стана ясно, че чиновници на Министерство на вътрешните работи са взели участие в трафика на мигранти – плащано им е очевидно да прекарват през българските граници хиляди мигранти. Кой носи отговорност за това – би трябвало ли Да носи господин Бойко Рашков, пернишкият лидер на Промяната. Тези пари стигали ли са до висшето управление на Министерство на вътрешните работи. Дори и да не са стигали, носи ли управлението отговорост за това – носи, разяснява Добрев.

Скептичен съм за нитратите в доматите и чушките са от границата, тъй като всичко, което споделя Промяната, излиза неистина. Купуват си съветски газ с 30 на 100 надценка, няма мостове, няма пътища. Да не приказваме, че тези камиони минават за 28 страни в Европейски Съюз. Така ли никоя от тези страни не видя за 10 години, че има нещо неправилно на Капитан Андреево. Получаваме информация, че през този пункт има проведени канали. Имаме информация, че един от каналите с 550 тира с тухли, се проверява от ОЛАФ. Оказва се, че е имало в тях маркови облекла и обувки. По наши данни следствие на ОЛАФ. А Промяната свързва опазването на границата единствено с нитратите на чушките и доматите, а не контрабадните канали. Надяваме се, че ще получим Данни. Ако раследването е на ОЛАФ, то е против митничаrи на този пункт, значи те бяха подчинени на Асен Василев. Ако има такова следствие, това значи ли, че ОЛАФ разседва лидера на Промяната в Хасковска област, изясни Добрев. Имаме обществена информация, че десетки килограми хероин и цигари са залавяни навътре в страната, значи са минали през този пункт. Оказва се, че са залавяни десетки килограми хероин и маркови облекла, съобщи още той.

Дали тези нитрати в доматите и чушките не са един подслон, попита Добрев.

От една страна каналите с маркови облекла и хероин и цигари, които минават зад тила на митничарите, които пък гледат към нитратите. От друга страна са стотиците и хиляди мигранти, уточни той.

Докато подчинените на Бойко Рашков провеждат канал за мигранти, а подчинените на Асен Василев пропущат канали за маркови облекла и хероин, техният началник Кирил Петков им прави подслон с нитрати в чушки и домати, заключи Добрев.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР