Канализацията на бащата на псевдоеколозите у нас - подсъдимия олигарх

...
Канализацията на бащата на псевдоеколозите у нас - подсъдимия олигарх
Коментари Харесай

Прокопиевият Буджак излива фекални води в морето

Канализацията на бащата на псевдоеколозите у нас - подсъдимия олигарх Иво Прокопиев, се оказа противозаконна. Бившият евродепутат и сегашен водач на " Антикорупционния фронт " Николай Бареков сподели образно до каква степен въобще каолиновия крал, умъртвил цяло курортно градче, се интересува от екологията, написа " Монитор ".

При днешния митинг, проведен от Бареков, лъсна, че фекалните води от парцела на разградския олигарх, спиращ в тъпчене на всички конституционни разпореждания достъпа до морето и скалите на „ Буджака “, се изливат право в морето. Елате да видите къде си изливат отходните води, прикани той присъстващите и добави: " Освен, че им поносим беззаконията, пием и лайната им ".

При инспекцията се видя, че единствената пътека, по която хората имат опция да стигнат до морето, е в действителност рискова, както демонстрираха и фотосите, публикувани преди две седмици от прокуратурата в границите на следствието на държавното обвиняване за противозаконни градежи по Южното Черноморие. Тогава лъсна, че палатът на Прокопиев е най-фрапиращият открит случай, тъй като солидна ограда стопира достъпа до напълно държавните скали, а рискова козя пътека е единственият изход до морето.

Днес пък стана ясно, че по нея години наред са се изливали отпадните води от имението на подсъдимия олигарх. Видя се също по този начин, че е имало незабавно изтриване на следите от беззаконията на Прокопиев., тъй като е изработен опит да се покрие фекалният теч с цимент. Според локални циментът е бил излят нощес. Днес очевидно той към момента не беше засъхнал.

Спешно е инсталирана и оранжева пластмасова тръба, която беше покрита с треви и шубраци, само че тя също се излива в морето, сподели инспекцията. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР