Канал 3 показа нагледно, че журналистиката може да се превърне

...
Канал 3 показа нагледно, че журналистиката може да се превърне
Коментари Харесай

Иван Бакалов: Канал 3 показа, че журналистите им могат да са помияри на каишка

Канал 3 сподели образно, че публицистиката може да се трансформира в гонене на дивеч от глутница кучета, а публицистите - в помияри на каишка, които единствено би трябвало да насъскаш против някого.
Трети ден екип на Канал 3 преследва от заран до вечер някакъв видинчанин и му навира камера и микрофон с непрестанно повтарящия се въпрос: " Колко ви е членският импорт ". Видинчанинът е имал смелостта с още неколцина да сътвори гражданско съдружие Боец. И в този момент са му пуснали кучетата да го ръфат.
Видинчанинът явно знае с какво се е захванал, снима със смарт телефона си от самото начало, само че когато го гонят от врата на врата, с цел да го провокират, няма метод да не си изпусне нервите. Болната му жена най-малко не устоя.

Повиканата полиция гледа безучастно този лов и по-скоро спомага на Канал 3, тъй като явно им е ясно, че зад малкия екран е властта. Да не ги накаже някой от София.

И всичко това се излъчва щедро в Канал 3, може би за наставление, да видят и други какво може да им се случи, в случай че стартират да пускат сигнали против Борисов и хора от котилото му.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР