Канадски творчески екип издирва най-прелестните човешки задни части в рамките

...
Канадски творчески екип издирва най-прелестните човешки задни части в рамките
Коментари Харесай

Търсят се! Най-прелестните човешки задни части

Канадски креативен екип търси най-прелестните човешки задни елементи в границите на плана " 1001 fesses ", оповестява в. " Метро ".
 
Петте страни, в които дамите са с най-секси дупета (ВИДЕО)

Фотографката Емили Мерсие и нейната най-хубава другарка, арт-директорката Фредерик Марсей, имат за цел да възпеят поетично тази част от анатомията на Хомо сапиенса. Те характеризират плана си като " образна поема " и са присъединили изображения на Б-страните на дами от разнообразни раси, възрасти и обкръжения.
 
Проектът на канадките има за цел, събирайки сбирката от 1001 седалища, да покаже на дамите, че не би трябвало да се срамят от своите тела, че всяка дамска Б-страна има своята характерност.
 
 ThinkStock/Getty Images
 
Изведоха формулата на съвършените дамски задни елементи

Колекцията си на женски изображения на дупета Мерсие и Марсей стартирали още през 2014 година
 
Класираха звездите с най-сексапилни дупета
 
 ThinkStock/Getty Images

Веднага се явили 600 доброволки, които да бъдат снимани. Всички фотографии се вършат на естествена дневна светлина с кино камера Mamya 645, като в никакъв случай лицата на дамите не попадат в кадър. Снимайки " анонимни тела " двете канадки претендират, че възпяват женската анатомия в цялото й многообразие. По тематиката Запознайте се с момичето с „ най-красиво дупе “ в Китай (СНИМКИ)
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР