Кампанията Спортувай с Локомотив Пловдив продължи с посещение в още

...
Кампанията Спортувай с Локомотив Пловдив продължи с посещение в още
Коментари Харесай

Кампания на Локо Пловдив продължи с посещение на школо

Кампанията „ Спортувай с Локомотив Пловдив ” продължи с посещаване в още едно пловдивско учебно заведение. Състезатели от футболния и баскетболния клуб на Локомотив, както и от клуба по лека атлетика зарадваха над 180 деца в ОУ " Драган Манчов ".

Представителите на футболния клуб бяха Димитър Илиев, Тодор Павлов, Петър Витанов, Милош Петрович, Бабакар Дион, Ерик Сорга, Хорхе Сегура, които бяха съпроводени от Димитър Палазов и Христо Златински. Освен тях, участваха капитанът и треньор на БК " Локомотив Пловдив " Михаил Андреев и плеймейкърът на тима Аврам Андреев. Клубът по лека атлетика пък беше показан от международната шампионка в скока на дължина за девойки и най-хубав спортист на България за 2022 година Пламена Миткова, бронзовият европейски медалист в тройния скок Васил Русенов и треньорът им Ивайло Русенов.

Спортистите раздадоха дарове на децата, които включваха и билет за идващия домашен мач на футболния Локомотив против Черно Море. След формалната част учениците имаха опция да проведат подготовка по футбол, баскетбол и лека атлетика. 

" Благодарим на всички деца и техните учители, че ни направиха част от последния си образователен ден! Очакваме Ви на стадиона, още веднъж с усмивки по лицата и пеещи песни за обичаното Локо! ", написаха от Клуба на последователите на Локомотив (Пловдив), който е един от уредниците на акцията./БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР