Кампанията на Корнелия е такава, че в момента е сложила

...
Кампанията на Корнелия е такава, че в момента е сложила
Коментари Харесай

Топ журналистка: Корнелия обязди БСП! В момента е сложила въжето на партията и я кара да рипа

Кампанията на Корнелия е такава, че сега е поставила въжето на Българска социалистическа партия и кара партията да рипа върху трикрако столче.
Българска социалистическа партия е партия, в която никой в никакъв случай не се бунтува напразно. Нито един бесепар няма да напусне Българска социалистическа партия, тъй като е анархист по натура, и доста обича да споделя „ не “. Българска социалистическа партия постоянно е била партията с най-силни връзки посред членовете си. Дори заплахата от роенето на десни партии, които нагрубяваха и обиждаха Българска социалистическа партия във времето, още повече сплотяваше членската и симпатизантската маса на тази… особена партия.

И ето, че един прекрасен ден Корнелия обязди партийния запас, щракна със зъби и стартира дълбочинно да раздира бесепарската тъкан.

Къса и хвърля, дъвче и плюе. Без оглед на никакви обичаи и вътрешнопартийни правила. Корнелия не реформира Българска социалистическа партия. Не я направи по-модерна, по-устойчива. Тя сдъвка партията до размера на личната си захапка. Оформи я съгласно колкото знае и може. Надръвчи я, направи я груба и невъзпитана. Сложи й папионка, извади от партийните кашони най-нещастните лица, къде що имаше по-млад мъж, извън и от вътрешната страна го домъкна и се заобиколи с мускус. Това беше най-важното за нея. По-хубавите дами изхвърли.

Корнелия трансформира Българска социалистическа партия в друга партия. Просташка, войнстваща. За да се стига към този момент до протести в партията, значи обстановката е предходна отвън лимита на допустимото въобще. Всички организации по места са в тежък разпад. Преди време десетина души напуснаха организацията на Българска социалистическа партия във Видин безусловно знаково с едно послание, в което се изброяваха една редица разочарования от държанието и политиките на Корнелия. Председателката типично в нейния жанр на гьонсуратлък два-три пъти изясни в народен ефир, че напуснали единствено Митко Белята и вуйна му. Разбира се, злобната подигравка на Корнелия и омаловажаването на вредите не й оказват помощ изключително. Тъкмо в противен случай, задълбочават процесите на разпад, и самоподсилват егото й за удушаване на дребното още мърдащи.

Онзи ден Корнелия беше във Видин да пропагандира партийното ядро. И парадоксално, само че незабавно след нейното посещаване още 21 души напуснаха организацията на Българска социалистическа партия, приятели млади и остарели.

Ехо, Корнелия, какво им казваш, сестро?! Та ги отблъскваш по този начин дейно тези членове! Ако Паметникът на Бузлуджа можеше да върви, очевидно и той щеше да избяга. Има някакъв супервиц в това, че от общинските съветници на Българска социалистическа партия във Видин е останал единствено един изцяло подведен, всички други са създали нова организация, която се споделя „ Справедливост за Видин “.

Така Корнелия ръководи БСП-то, като индуцира всеобщ разпад. Между другото хората от Българска социалистическа партия – Видин се оказват мислещи партийци със свободомислещ темперамент, щом намират сили да се изправят против деспотичния манталитет на Корнелия. И да заявят, че не са съгласни. Тези хора заслужават поздравления!!! Защото не премълчават безобразията и могат да вървят изправени. Корнелия от дълго време вижда в себе си единствената истина. Това е пътят към класическите форми на абсолютизъм, който тъпче инакомислието, представяйки погромите за активност по почистване на враговете!

Корнелия, забележете, все по-рядко приказва за възгледите на своите гласоподаватели, тя вкарва контрабандно някоя теза, едвам поддържа малко звук в ушите. Не е нелогично, че Корнелия поддържа мошеничествата на Политическа партия. Политическа партия са единствените, които биха я прибрали, от потребност, несъмнено. И тя е признателна. Готова е да заплати всякаква цена. Включително да обърне партията с хастара на открито, да я подмени като мемоари и страсти, да я в профил от самата й същина, въобще да затрие всичко. И да остави единствено неколцина партийни мъже, които да й носят кафенце.

Партията на Корнелия не е партията на Първанов, на Станишев и на Мишо Миков.
Това е партията, съпричастна към психиатричните кавги и дейности на Политическа партия.

И на тези избори умните хора в Българска социалистическа партия ще покажат на Корнелия утвърждават ли въртеливото й присъединяване в кабинета „ Петков “. От втора политическа мощ, каквато постоянно е била, Българска социалистическа партия стигна до партиен мъник, подвластен от потребностите на дрогираните приятели от Политическа партия. Дъно.

От Facebook профила на журналистката Калина Андролова
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР