Кампании за хуманно отношение към животните се опасяват, че ловът

...
Кампании за хуманно отношение към животните се опасяват, че ловът
Коментари Харесай

Увеличават се опасенията, че ловът на лисици може да бъде отново на дневен ред, тъй като отчаяните тори в двора на местните жители

Кампании за хуманно отношение към животните се притесняват, че ловът на лисици може да се върне на дневен ред, до момента в който политическите партии се приготвят за общите избори следващата година.

Докато десетки ловци се събират в цялата страна, с цел да викат „ Тали-хо! “ на обичайните срещи на Деня на бокса деятели предизвестиха, че кървавият спорт може още веднъж да се трансформира в тематика за гласоподаване, до момента в който торите се борят да си върнат разочарованите всеобщи хора. Бомбеното завръщане на фена на кървавите спортове Дейвид Камерън на политическата линия като министър на външните работи също ускори страховете за връщането на лова.

Г-н Камерън се опита да провокира парламентарно гласоподаване за връщане на лова в границите на седмици откакто завоюва изненадващо болшинство от Камарата на общините като министър-председател през 2015 година Той се провали едвам откакто шотландските националисти дадоха обещание да торпилират проекта.

Заместник-изпълнителният шеф на League Against Cruel Sports Крис Луфингам...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР