Камп Ноу, един от най-емблематичните футболни стадиони в света, се

...
Камп Ноу, един от най-емблематичните футболни стадиони в света, се
Коментари Харесай

Spotify купува правата за именуване стадиона на Барселона

Камп Ноу, един от най-емблематичните футболни игрища в света, се преименува като Spotify Camp Nou. Стъпката е част от спонсорско съглашение на испанския футболен клуб ФК Барселона със Spotify, които получават права за именуване на стадиона. Името на Spotify също ще се появи на фланелките както на мъжкия, по този начин и на женския тим за идващите четири сезона, започващи от сезон 2022/23.

Сделката към момента би трябвало да бъде утвърдена от събранието на ФК Барселона, което ще се организира на 3 април. Вероятно няма да има доста проблеми с прекосяването, защото клубът има големи отговорности.

Смята се, че договорката е на стойност 310 милиона $, само че сумата е можело да бъде и по – висока, в случай че клубът има по-висок % „ регистрирани “ почитатели, които дават на клуба достъп до имена, имейли и друга персонална информация. Само към 1% от 350 милиона почитатели на клуба са регистрирани.

Spotify ще употребява спонсорството си като опция да „ разшири работата на артистите по метод, който сплотява световете на музиката и футбола, давайки световна сцена на играчи и актьори “ на Spotify Camp Nou, разяснява в изказване Алекс Норстрьом от Spotify.

Платформата ще влага в цифрови реклами, които се трансформират според от местонахождение и канала, на който се гледа мач. Това ще даде опция на повече актьори да доближат до точки, на които са непознати към този миг.

Норстрьом разкрива, че Spotify обмисля „ други вълнуващи неща “, за които компанията ще показа повече по-късно тази година.

Повече  може на намерите в графа Технологии. 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР