Камионите на Червения кръст пристигнаха в склад във венецуелската столица,

...
Камионите на Червения кръст пристигнаха в склад във венецуелската столица,
Коментари Харесай

Жителитe на Каракас приветстваха първата доставка на хуманитарна помощ

Камионите на Червения кръст дойдоха в склад във венецуелската столица, от където ще бъдат разпределяни измежду нуждаещите се. Заслуга за доставката си приписаха и ръководещи, и съпротива.

Хуманитарната помощ идва от Панама и съставлява генератори, дестилирана вода и медикаменти. За по този начин нужните лекарства се извиха опашки, а хората показаха откровената си признателност за тях.
Алексис Родригес: Пристигането на филантропичната помощ е нещо доста огромно за Венецуела, за всички, за фамилиите в потребност. Има доста заболели хора, които се нуждаят от медикаменти. Това е началото на свободата, на вярата. Денис Вебер: Много съм признателна, уповавам се да имаме поддръжка и това да помогне на хората, тъй като ние се нуждаем от медикаментите, а децата ни още повече.  Над 30 часа продължи спирането на електричеството в елементи от Венецуела Над 30 часа продължи спирането на електричеството в елементи от Венецуела
Във Венецуела електроснабдяването се възвръща последователно, само че хаосът продължава. Повече от 30 часа съвсем цялата страна беше без ток. И двата лагера...

Президентът Николас Мадуро, си приписа заслугата за доставката, макар, че по-рано изрично отхвърляше да допусне помощи в страната и да признае тежката филантропична рецесия.
Николас Мадуро, президент на Венецуела: Червеният кръст достави през днешния ден първата пратка помощи за Венецуела. И дружно с държавното управление, което управлявам, тя беше получена по легален и проведен ред, в сходство с интернационалните протоколи.

 Гуайдо сложи началото на интервенция Гуайдо сложи началото на интервенция "Свобода " във Венецуела
Политическата рецесия във Венецуела продължава. Лидерът на опозицията Хуан Гуайдо сложи началото на интервенция "Свобода " и съобщи, че битката не е единствено з...

Лидерът на опозицията Хуан Гуйдо назова идването на помощта " победа ".
Хуан Гуайдо, водач на опозицията: Помощта пристигна, тъй като ние настоявахме. Тя пристигна, тъй като армията ясно сподели, че има вътрешно неодобрение. Влезе, тъй като има голям напън - 91% от популацията отхвърля Николас Мадуро.
По данни на Организация на обединените нации четвърт от популацията на Венецуела се нуждае от незабавна помощта. Животът на към 300 хиляди души е заплашен поради липса на лекарства, милион и 900 хиляди страдат от недохранване. Според специалисти това е единствено палиативна поддръжка за Венецуела, затънала в дълбока икономическа рецесия.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР